Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi

de ralu_ca in Porc, 23 Feb 2013 | 17456 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 muschiuleti de porc ( eu am folosit muschii "porcarului" )
  • 4 felii de bacon
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • condimente pentru porc
  • oregano
  • 1 lg ulei de masline
  • cateva feliute de sunca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi:

In primul rand am taiat cei doi muschiuleti in 3 parti, dupa care am pus cate o felie de bacon, asa cum se vede in foto. Am facut cate o "gaura" pentru a putea introduce cate un catel de usturoi sau o bucata de sunca, am condimentat, iar la final am inceput sa impletesc muschiuletii. Pentru a nu se desface am intepat pe ici pe colo cate o scobitoare. i-am pus intr-o tava si i-am uns cu putin ulei de masline. Am turnat in tava un pahar de apa si unul de vin si am introdus la cuptor. Dupa ce se rumenesc bine si la bucatarie miroase "dumnezeieste" inseamna ca sunt gata de servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Porc cu cus-cus